5 причин чому варто підтримати Lifeline Ukraine на Patreon

Бізнесмен, журналіст, засновник Lifeline Ukraine Пол Найланд

Пол Найланд

Бізнесмен, журналіст, засновник Lifeline Ukraine

Sep 26, 2024

Lifeline Ukraine
На зображенні - люди з різних народів, які проникнуті співчуттям та любовʼю

Що таке Patreon?

Patreon - платформа для платної підписки (система щомісячних пожертв), що допомагає благодійним організаціям функціонувати.

Чому варто підписатись саме на LifeLine Ukraine?

Так ти рятуєш людські життя. Договором про пожертву (підпискою) ти можеш за суму в 25$ за місяць оплатити 3 дзвінки і врятувати кілька людських життів.

Допомагаєш сімʼям військових, тимчасово переміщеним людям та особам з ПТСР. Ці категорії громадян до нас часто звертаються і їм вкрай потрібна підтримка

Отримуєш унікальний контент. Наші підписники на патреоні отримують доступ до матеріалів, які не поширюються на інші платформи.

Зможеш прочитати справжні кейси психологічної допомоги людям. За згодою людей, що до нас звернулись ми ділимося їх досвідом анонімно.

Робиш добру і корисну справу.

Ми звітуємо щомісяця про кількість прийнятих дзвінків, тому ви завжди будете знати, як використовуються пожертвувані вами кошти.

Об’єднуйтесь до нас, ставайте нашими патронами на Патреоні

Адже наша організація допомагає кожному українцю витримати чи прожити увесь цей біль, який принесла з собою війна. На Patreon, як донатор Lifeline Ukraine, ви будете отримувати кілька разів на тиждень історії реальних людей, яким допомогли наші консультанти, завдяки вашій підтримці. Також ми готуємо корисні статті, з посиланнями на різні ресурси про збереження психічного здоров‘я у цей надскладний час.

На зображенні - прямокутник і коло

Підтримувати щомісяця

Давайте разом дбати про психічне здоров'я! Поділіться цим дописом.

На зображенні - логотип Facebook
На зображенні - логотип Twitter
На зображенні - логотип WhatsUp
На зображенні - логотип LinkedIn
На зображенні - логотип Telegram