Куди спрямовані кошти, які Lifeline Ukraine отримує від своїх патронів?

Бізнесмен, журналіст, засновник Lifeline Ukraine Пол Найланд

Пол Найланд

Бізнесмен, журналіст, засновник Lifeline Ukraine

Sep 26, 2024

Lifeline Ukraine

Питання, яке цікавить кожного нашого донатора, що є цілком природнім та нормальним. Lifeline Ukraine спрямовує кошти на роботу гарячої лінії 7333 у першу чергу, але і це далеко не всі витрати. Більшість з них залишається осторонь, але про це ми поговоримо трохи згодом.

На зображенні - в центрі - консультант LifeLine Ukraine під час роботи в чаті і розмові 24/7, навколо - любов та кошти, які роблять в якості пожертв для підтримки LifeLine Ukraine різні особи

Гаряча лінія

Отже, що мається на увазі під поняттям «робота гарячої лінії»? Для забезпечення цілодобової роботи сім днів на тиждень як у робочі, так і у вихідні чи святкові дні ми маємо найняти необхідну кількість людей.

Хто забезпечує роботу гарячої лінії та організації загалом?

Одна людина не може витримати ані 12 годин роботи, ані 24, і це очевидно. Тому наші спеціалісти працюють змінами. Одна зміна - це робота двох консультантів одночасно. Таким чином, в нашому штаті працюють 22 консультанти. При цьому ми потребуємо збільшення штату консультантів, адже кількість дзвінків зростає кожного місяця. Крім того, залишаються осторонь працівники нашого офісу: CEO, головна менеджерка проєкту, маркетинг-менеджерка, SMM-менеджерка та менеджерка з фандрайзингу.

Вони забезпечують роботу нашої організації в цілому, безперервну присутність у соцмережах, постійний контроль за якістю та звітності. Питання з витратами на штат в цілому ми розкрили, але крім того ми не торкнулися інших витрат, які так само є постійними для нас кожного місяця, це оренда офісу та таргету. Як і у кожної організації, вони є чималими.


Допомога міжнародних організацій та бізнесу

На жаль, донати або пожертви, що здійснюються на наші рахунки, не можуть покрити усіх витрат організації, вони навіть не покривають жодну з названих статей повністю. Тому паралельно ми залучаємо допомогу міжнародних організацій та бізнесу. Перші з них мають кінцевий строк придатності, як правило, мова йде про кілька місяців, що ускладнює планування, адже збільшення штату розцінюється як необґрунтований ризик, хоч це і є необхідністю на даний момент. Саме тому ми ставимо акцент на збільшенні ролі пожертв, лише завдяки їм ми можемо більш спокійно планувати збільшення штату консультантів Lifeline Ukraine без втрати якості наданих нами послуг.

Об’єднуйтесь до нас, ставайте нашими патронами на Патреоні

Адже наша організація допомагає кожному українцю витримати чи прожити увесь цей біль, який принесла з собою війна. На Patreon, як донатор Lifeline Ukraine, ви будете отримувати кілька разів на тиждень історії реальних людей, яким допомогли наші консультанти, завдяки вашій підтримці. Також ми готуємо корисні статті, з посиланнями на різні ресурси про збереження психічного здоров‘я у цей надскладний час.

На зображенні - прямокутник і коло

Підтримувати щомісяця

Давайте разом дбати про психічне здоров'я! Поділіться цим дописом.

На зображенні - логотип Facebook
На зображенні - логотип Twitter
На зображенні - логотип WhatsUp
На зображенні - логотип LinkedIn
На зображенні - логотип Telegram